Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używka

OneMadas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Widzicie, poszukuje jakiegoś używanego kompa do 1150zł-1200 zł. Taki pod gry nwm choćby do cs go . Ale nie problem jest znaleźć taki tylko go kupić. Najwięcej ofert jest na tablicy. Tylko że tam oszukują i boję się kupować stamtąd. Może wiecie gdzie oprócz ALLEGRO mogę nabyć taki komputer ? Morele i nówki nie wchodzą w grę.

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

"Tylko że tam oszukują" wszędzie są oszuści taka specyfika naszych czasów.Mnie nigdy nie oszukali na OLX.

Opublikowano

a ten znowu o tych morelach xD a da się jakoś zamówić komputer za pobraniem lecz przedtym sprawdzenie zawartośći komputera ?

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

Zamawiałem wiele razy czy to z olx za pobraniem czy z allegro i jakoś nigdy nie miałem problemów. Skoro nic nie ma do ukrycia to pewnie wystawi na allegro, przelewasz hajs a jak cos nie tak to oddajesz (oczywscie po wczesniejszym uzgodnieniu zasad)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...